Американски шофьор на 2009 : Автошкола "Братоев и Борисов" Русе
Вторник, 14 август 2018
  • Братоев и Борисов RSS
  • Братоев и Борисов във Facebook
  • Братоев и Борисов в Twitter
  • Братоев и Борисов в Google+

В автошкола „Братоев и Борисов“ и вие можете да се научите да шофирате така, но никога не го правете! 😀

Коментарите са спрени.